system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

Viszonteladó és hálózati Bury partner - új kapcsolat

Üzleti kapcsolat alapja az Ön részéről:Viszonteladó partner_b

::
Üzlethelyiség.
::
Teljes termékpaletta ismerete.
::
Rendszeres vásárlás.
::
Raktárkészlet az alaptermékekből.

Üzleti kapcsolat alapja a mi részünkről:

::
Az Ön üzletének, cégének hirdetése weboldalunkon.
::
Viszonteladói kedvezményt biztosítunk.
::
Termékismertatő, oktatás a kollégáknak.
::
Automatikus meghívó kiállításokra, partnertalálkozókra.
::
Hírlevelek az újdonságokról.
::
Magyarnyelvű reklámszóróanyag biztosítása.
::
Házhozszállítás országosan

Üzleti kapcsolat részletei:

Viszonteladó partner

Viszonteladó partnerünkké válhat minden olyan cég vagy vállalkozó, aki autókkal, mobiltelefonokkal kapcsolatos kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet folytat. A partnerkapcsolat rögzítéséhez szükséges:

 • Cégnév
 • Cím
 • Vezetékes telefon elérhetőség
 • Kapcsolattartó mobiltelefon elérhetősége
 • Web cím
 • e-mail cím
 • Adószám
 • Cégjegyzékszám
 • Bankszámlaszám
 • Cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány

Az együttműködés feltétele a folyamatos vásárlás továbbértékesítés céljára. Nem határozunk meg teljesítendő forgalmat, de a folyamatos vásárlás keretében a továbbértékesítő viszonteladó minden hónapban legalább egy alkalommal vásároljon!

Viszonteladó partnereink cégünktől kedvezményes árakon vásárolhatnak, átutalással fizethetnek és igény esetén díjmentesen kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket.

Minden viszonteladó partnerünknek egységes kedvezményrendszert biztosítunk, melyben rendelésenként, a megrendelés nettó végösszegétől függően sávosan emelkedhet a kedvezmény mértéke. A magasabb mértékű kedvezmény kizárólag a rögzített értékhatárt meghaladó megrendelésekre érvényes. Az alap partnerkedvezmény azonban az értékhatárok elérése nélkül is biztosított.

Hatékony technikai támogatásunk keretében szakembereink értékesítési, felhasználási és beszerelési kérdésekben is folyamatos és kimerítő műszaki segítséget nyújtanak, igény esetén külön oktatást tartanak.

Hálózati partnerek

Folyamatosan építjük értékesítő hálózatunkat, melynek célja, hogy az ország minden részén a vásárlók könnyedén, minél közelebbről hozzájuthassanak termékeinkhez. Ennek érdekében Hálózati Partnereket keresünk, akik saját hálózatukban továbbértékesítik termékeinket.

Hálózati partnereink átutalással fizethetnek és díjmentesen kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Szükség esetén műszakilag felkészítjük a személyzetet, egyedi oktatásokat, termékbemutatókat tartunk és folyamatos technikai segítséget biztosítunk. Támogatjuk termékeink induló raktárkészletét, valamint folyamatosan lehetővé teszünk bármilyen készletmódosítást, árubecserélést vagy visszavásárlást.

Marketing támogatás

Weboldalainkon (www.bury.hu és www.kihangosito.lap.hu) és hírleveleinkben megjelenést biztosítunk* minden jól teljesítő, termékeinkből raktárkészletet tartó viszonteladó és hálózati partnerünknek. Weboldalaink keresőoptimalizáltak és a teljesség igénye nélkül, a következő keresőkifejezésekre a jelentősebb kereső oldalak élén megtalálhatóak:
 • kihangosító
 • telefon kihangosító
 • bluetooth kihangosító
 • kihangosító rendszer
 • autós kihangosító

*A www.bury.hu weboldolon ide kattintva tekintheti meg cége hirdetésének helyét.

További Viszonteladó és Hálózati partner információk

Kérjük keresse fel kollégánkat e-mailben, vagy telefonon és minden további kérdésére készséggel válaszolunk.

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás