system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

Cseréljen hirdetést egyszerre 2 látogatott weboldallal!

Az ön hirdetésének helye:

Egymás weboldalainak ajánlásával az online média program partnerek weboldalaik látogatottságának növekedésére számíthatnak! Amennyiben egy weboldalt több másik, hasznos tartalommal rendelkező oldal ajánl - akár csak egy rövid szöveges hivatkozás formájában - az internet használók nem csak a keresők használatával, hanem ezeket az oldalakat böngészve is rátalálhatnak a szóban forgó weboldalra, ez a hirdetési forma ezért további potenciális olvasót ígér. Fontos szerepet kap továbbá ezen a téren az úgynevezett PageRank érték, amely a Google kereső rendszer által adott ajánlási érték. Minél több értékes link - hasznos tartalmmal rendelkező weboldalakon elhelyezett hivatkozás - mutat egy weboldalra, annál értékesebbnek ítéli az adott weboldalt a Google kereső, ami az un. organikus - természetes - találati listáján elérhető helyezést pozitívan befolyásolja.

Még hasznosabb ha hirdetéscsere nem túlzott, azaz nem közvetlenül oda-vissza történik. Ha mindkét fél egy weboldallal rendelkezik, csak közvetlenül, oda-vissza lehet hirdetést cserélni. Ha legalább az egyik fél kettő, vagy több webhelyet üzemeltet, a hirdetéseket háló szerűen is el lehet helyezni. Ekkor mindenki úgy kaphat hivatkozást, hogy azt nem közvetlenül kell viszonoznia. A csak egyirányú hivatkozások a PageRank érték kalkulálásakor súlyozottan kerülnek beszámításra.

Cégünk 5 webhely üzemeltetője, így a leghatékonyabb, hálószerű hirdetés elhelyezést tudja biztosítani partnereinek. Webhelyeink, a

www.thulearuhaz.hu

www.thulebudapest.hu

www.bury.hu

www.cargobar.hu

www.iceman.hu

közül maximum két domain címen (weboldalon) helyezzük el hirdetését és Öntől az egy vagy kettő olyan weboldalunk hirdetését kérjük elhelyezni, amelyekről nem mutat majd hivatkozás az Ön oldalára. Így akár két geometriai háromszöghöz hasonlítható link, banner - hirdetés-elhelyezés valósítható meg, ahol a képzeletbeli háromszög csúcsai a hirdetéscserében résztvevő különböző domainek közül az egyik az Ön domain címét, a másik kettő a mi domain címeinket szimbolizálja.

A média program menete:

  • Az 5 különböző hirdetésünk közül helyezze el maximum három hirdetésünket (szöveges linket vagy bannert) weboldalán.* Kizárólag a következő módon megjelenő felületet tudjuk egyenértékűen viszonozni:
Csak a főoldalon vagy csak egy, a főoldalról közvetlenül hivatkozott aloldalon érhető el a hirdetés (a további oldalakon nem jelenik meg).
  • Ezt követően a lent található űrlapot kitöltve jelezze felénk a hirdetési kezdeményezést, majd mi is elhelyezzük a kért szöveges linket vagy bannert weboldalunkon, valamely egyenértékű felületen!
  • A viszonzatlan hirdetések azonnal törlésre kerülnek!
  • A hirdető partner legalább 3-as pagerank értékű weboldallal kell, hogy rendelkezzen!
  • A következő témával foglalkozó weboldalak hirdetései kizárva: keressünk gyorsan sok pénzt az interneten, szex, pornó, erőszakos, szélsőséges, politikai, szerencsejáték, egyéb tiltott vagy nem jogtiszta tartalmak!

*Az alábbi hirdetések közül maximum hármat válasszon és a kiválasztott hirdetés kódját másolja weboldala html kódjába:

A thulearuhaz.hu weboldalunkra mutató szöveges hirdetés kódja:

A thulebudapest.hu weboldalunkra mutató szöveges hirdetés kódja:

A bury.hu weboldalunkra mutató szöveges hirdetés kódja:

A iceman.hu weboldalunkra mutató szöveges hirdetés kódja:

A cargobar.hu weboldalunkra mutató szöveges hirdetés kódja:

FONTOS: Kérjük a tisztelt érdeklődőket, hogy csak az jelentkezzen aki a főoldalon vagy a főoldalról közvetlenül hivatkozott aloldalon jelenítené meg a hirdetést.

Partnerprogram jelentkezés:

Amennyiben szeretne oldalainkon hirdetni, kérjük, töltse ki az űrlapot:

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás