system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

Bury Bluetooth kihangosító szoftverfrissítés menete

Cikkünk bemutatja a Bury Bluetooth kihangosítók frissítésének menetét

A különbőző telefongyártók termékeinél az egyes készülékek aktuális szoftververzióját az alábbi módon tekintheti meg:

  • Motorola: *#06#
  • Nokia: *#0000#
  • Philips: *#8377*#
  • Sagem: Menu-5-1-1-#
  • Samsung: *#9999#, vagy *#1234#
  • Sony Ericsson: ->, *, <..-, <..-, *, <..-, * BenQ Siemens: *#06#

A a Bury kihangosító készülékek szoftververzióját a More/Settings/Device/System/Version Info menüben ellenőrizheti. A telefon rendszerszoftverének frissítéséről a forgalmazónál tájékozódhat.

A kihangosító szoftverfrissítéséhez töltse le következőket: CC9060-v0174-szoftverfrissítés ; BURY update menedzser 1-1-2 alkalmazás.

A szoftverfrissítés menete a következő (A kihangosítókhoz tartozó összes letölthető fájlt itt találja: http://www.bury.hu/news/theme/11/online-szerviz.html. A különböző kihangosítók szoftver frissítéséhez a fenti linkekről letölthető fájlokra és egy Bluetooth kapcsolattal rendelkező laptopra van szükség. Az első lépés, hogy a PC Bluetooth hardverének működtetéséhez szükséges alkalmazást indítsa el (ha ez nincs a következő linkről beszerezhető: BlueSoleil 5.0 for 32bit OS Windows 2000 XP Vista). Utána a kihangosító készüléket is gyújtás ráadásával kapcsolja be, majd a More/Settings/Device/System/Software Update/Yes utasítással inicializálja a frissítést.

A következő lépésként a PC Bluetooth szoftverén keressen rá aktív Bluetooth eszközökre, majd válassza ki a kiahngosító nevlt tartalmazó ikont dupla kattintással. A felugró folyamatablak kérni fog egy négy számjegyű jelszót, ami az 1234. Ezután a PC-re telepített Bluetooth-kezelő szoftvertől függ, hogyan tovább. A fejlettebb Bluetooth szoftvereknél egy varázsló következő folyamat-ablaka jelenik meg, ahol a kihangosítón elindított inicializálásnak köszönhetően egyből a COM-Port profilú csatlakozást ajánlja fel a varázsló. Azoknál a szoftvereknél, ahol nem segít varázsló most a kihangosító ikonjára jobb gombbal kattintva, vagy a fájl menüben választhat csatlakozási profilt (vagy közvetlenül, vagy a properties (tulajdonságok) menüben) és ekkor is a COM-port profilú csatlakozás választandó. Sikeres kapcsolódás után vagy feltünteti a Bluetooth eszköz, vagy a tulajdonságok menüben megtekinthető a kiosztott COM-Port száma (pl. COM-11). Az utolsó lépés, hogy szintén a PC-én elindítsa a BURY update menedzser 1-1-2.exe fájlt, ami telepítés után válik használhatóvá. A telepített alkalmazást elindítva a tovább (weiter, vagy next) gombot addig kell nyomni, amíg a tallózás (browse) gomb használhatóvá válik, amivel is ki kell választani a merevlemezről magát a "kihangosító neve"-vxxx.zip szoftver frissítést. Ezután ismét a tovább gombra kattintva kiválasztható a kiosztott COM-Port (az előzőekben leírt kapcsolódási folyamatkor a Bluetooth program által kiosztott kapcsoló port). A megfelelő port kiválasztása után a tovább gombra kattintva elindul a telepítés.

A kihangosító kijelzőjén egy állapotjelző csík mutatja a telepítés állapotát. A telepítés több percig is eltart. A telepítés sikeres befejezését a kihangosító készülék automatikus újraindulása után a kijelezőn megjelenő üzenet mutatja.

FONTOS: A telepítés időtartama alatt nem szabad áramtalanítani sem a Laptopot, sem a kihangosítót, valamint figyelni kell a Bluetooth kapcsolat hatósugarának megtartására. A frissítés telepítése után minden előzőleg párosított telefonkészüléket újra párosítani kell.

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás