system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

Multipont és további újdonságok a Bury kihangosító funkciók kínálatában

Multipont, Hangjegyzet, Kiforrott telefonkönyv kereső

Sokan nem is tudják, hogy milyen kényelmes és hasznos lehet egy autós kihangosító, amíg nem próbálják ki a Bury Bluetooth kihangosító készülékek új szolgáltatásait. Amellett, hogy a világpiacon nincs másik gyártó, amely az óriási mobiltelefon választékhoz ilyen fokú funkció kompatibilitást biztosítana, a Bury a felhasználók látens igényeit is képes kielégíteni a legfejlettebb technológiák alkalmazásával.

Az eddig a Bury kihangosító felhasználók által megismert Text to Speech (hangos szöveg megjelenítés) és Voice Control (hangvezérlés) szolgáltatások után 2010 elején debütáló új funkciók a mindíg változó felhasználói igények újabb kihívásait is sikeresen maga mögött tudják.

MULTIPONT

A Multipont minden olyan felhasználónak megelégedésére szolgáló és még nagyobb biztonságot kínáló funkció, akinek vezetés közben több mobiltelefon kezelése is elvonhatja figyelmét. Sokaknak a modern élet elvárásai miatt kényszerűen több vonalon is jelen kell lennie, úgy mint munkahely és a család telefonvonalain. Két különböző és egyidőben használt mobiltelefon vonalon kell, hogy állják a hívások özönét. Ilyen esetekben kíváló megoldás a Bury kínálatában elérhető Multipont kihangosítás.

A funkció lényege, hogy a Bury Bluetooth kihangosítóval két különböző mobiltelefon egyidejűleg támogatott kihangosító szolgáltatással. A technólogiának azért korlátai is vannak, ami annyit jelent csak, hogy hívást indítani a kihangosító készülék érintőképernyőjéről csak az egyik telefonkészülékről lehet. Az elsődleges priorítású telefonként párosított mobiletelefon készülék személyes adatai kerülnek csak szinkronizálásra, így a telefonkönyv, híváslista és egyéb információk az elsődleges telefon memóriájából érhetők el a kihangosító készülék kijelzőjén. A második, vagy a másodlagosan kapcsolt mobiltelefon érkező hívásai kezelhetőek a Bury kihangosítóról, viszont magáról a telefonról indítva telefonhívás is kihangosításra kerül. Az előbbi kis hiányosság a gyakorlatban könnyedén orvosolható, a két különböző mobiltelefon memóriájának szinkronizálásával.

A működés ezek után már logikus. Azután, hogy hívást az előzőekben leírtak szerint lehet indítani hívás fogadása esetén - ami, hogyha a felhasználás környezetét vizsgáljuk váratlan forgalmi szituációkban is előfordulhat - a kihangosító készülék adja a teljes és egyben a közös kezelőfelületet. Bármelyik mobiltelefonra érkező hívás a Bury Multipont autós kihangosítóról kezelhető. Amennyiben egyszerre érkezik telefonhívás az elsőbbként érkező hívásjelzést dolgozza fel a kihangosító készülék, amelynek lekezeléséig a később érkező hívás kezelését átveszi a mobiltelefon készülék (a mobiltelefon szokásos működés szerint reagál a hívásra és jelzi a hívást). Az első elutasítása, vagy gyors lekezelése esetén a később érkező hívás is kihangosítható.

Az új Multipont funkció a már korábban vásárolt CC9060 Bury Bluetooth készülékekre is elérhető. Nem kell mást tenni, mint a legújabb szoftververziót a már telepített autós kihangosító eszközre frissíteni. Ez a művelet egy Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógép segítségével pár perc alatt elvégezhető.

>> A frissítés menetéről további részletek

>> A funkciókat kínáló kihangosító készülékek kínálata

HANGJEGYZET

Az új fejlesztések nyomán megjelenő új Bury kihangosító szoftvercsomag további biztonságot nyújtó szolgáltatása a hangjegyzet funkció.

Ez a szolgáltatás igen praktikus, ha vezetés közben valami fontosat kellene feljegyezni. A kihangosító képes rögzíteni hangos memoárját pár gombnyomással, amelyet ezután bármikor, alkalmasabb helyzetben is visszahallgathat.

A funkció kommunikációs megoldás is egyben, amikor ugyan azt az autót több sofőr is használja. Például ha valami fontos információt kell meghagyni a következő soförnek, elég bontani a kapcsolatot a mobiltelefonnal és ebben az állapotban rögzíteni hangjegyzetet. A következő sofőrnek így indításkor automatikusan lejátszásra kerül a hangüzenet.

>> A frissítés menetéről további részletek

>> A funkciókat kínáló kihangosító készülékek kínálata

KIFINOMULTABB TELEFONKÖNYV KERESŐ

Az új frissítésekkel, vagy az új kihangosító készülékek megvásárlásával elérhető a telefonkönyv adatok precízebb kereső funkciója. A teljes telefonszámlista ezután a keresett bejegyzés utolsó karakteréig szűkíthető. A paraméterként megadott lista-szűkítő karakterek közül a találatok csökkenésével egyre kevesebb választható. Mindíg csak azok a karakterek, amelyek a maradék találatokban előfordulnak.

>> A frissítés menetéről további részletek

>> A funkciókat kínáló kihangosító készülékek kínálata

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás