system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

THULE autókiegészítő - Tetőcsomagtartó, biciklitartó, tetőbox, síléctartó, táska

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartó

Csomagtartó és szállító rendszerek

Egy autó szállító képessége jelentősen megnövelhető. Ebben nyújtanak segítséget a Thule csomagtartó, szállító eszközök. A Thule a legnagyobb autógyárak mint a Volvo, Toyota, Ford, stb., partnereként komoly tapasztalattal rendelkezik a csomagtartó, kerékpártartó, sítartó, kajaktartó, kenutartó, szörftartó, tetőbox és síbox gyártás területén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően A Thule termékek felszerelése és használata rendkívül egyszerű és praktikus.

THULE tetőcsomagtartó

Thule csomagtartó - rapid, normáltetősThule csomagtartó - rapid, fixpontosThule csomagtartó - rapid, tetőkorlátos

A Thule Rapid rendszerű tetőcsomagtartó rendszerek kialakításának köszönhetően azok átalakíthatóak és számos más autótípushoz használhatóak. A Thule tetőcsomagtartó kereső segítségével bármely autó típushoz kikereshető a megfelelő tetőcsomagtartó rendszer, valamint letölthető azok szerelési rajza is.

>> Termékekhez

THULE biciklitartó tetőre

Thule kerékpártartó - tetőre szerelhető, 591Thule kerékpártartó kerék rögzítéseThule kerékpártartó - tetőre szerelhető, 561

A Thule tetőre szerelhető biciklitartók a kerékpárok biztos és könnyű rögzítését szolgálják a gépjárművek tetején. A Thule szabadalmaztatott megoldásainak köszönhetően a tetőre szerelhető biciklitartó minden autó típushoz szerelhető, ha a jármű tetőcsomagtartóval rendelkezik. A Thule biciklitartó az autó tetején, a tetőcsomagtartóhoz zárható, valamint a kerékpár is zárható a biciklitartóhoz.

>> Termékekhez

THULE biciklitartó vonóhorogra

Thule kerékpártartó - vonóhorogra szerelhető Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó billentéseThule kerékpártartó vonóhorogra = nyitható csomagtartó

A Thule vonóhorogra szerelhető biciklitartók használata a legkényelmesebb megoldás a kerékpárok autós szállításához. Az autó hátulján, a vonóhorogon rögzített biciklitartóval történő kerékpárszállítás számos előnnyel jár: kisebb légelenállás, a kerékpárok könnyebb felhelyezése a kerékpártartóra, típustól függően akár teljes zárhatóság, autó típus függetlenség és ezeken felül a Thule vonóhorogra szerelhető biciklitartó esetén a hátsó (csomagtér) ajtó a csomagok pakolásához típustól függen nyitható marad.

>> Termékekhez

THULE biciklitartó hátsó ajtóra

Thule kerékpártartó - hátsó ajtóra szerelhetőThule hátsó ajtóra szerelt kerékpártartónál a csomagtartó nyitása Thule hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó összecsukása

A Thule hátsó ajtóra szerelhető biciklitartók segítségével a kerékpárok könnyen és biztonságosan szállíthatóak a csomagtartó ajtón. A Thule szabadalmaztatott megoldásainak köszönhetően a hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók rengeteg autó típushoz, akár lépcsőshátú autókhoz is elérhetőek. A Thule biciklitartó kereső segítségével az autótípus kiválasztásával kikereshetőek az egyes gépjárművekre szerelhető modellek is.

>> Termékekhez

THULE Pack n Pedal kerékpáros csomagtartó, táska

A Thule Pack n Pedal kerékpáros csomagtartó rendszereivel minden típusú kerékpár könnyedén felszerelhető. A praktikus Thule kerékpáros táskák egy kattintással rögzíthetők a Pack n Pedal kerékpár csomagtartón. A Thule Pack n Pedal ráadásul további hasznos kerékpáros kiegészítőt is kínál úgy, mint például a nyeregtáska és akerékpár kormányra szerelhető mobileszköz tartó rendszer.

>> Termékekhez

THULE tetőbox és síbox

Thule tetőbox és síboxThule tetőbox és síbox - két oldalról nyithatóThule összehajtható tetőbox és síbox

A Thule tetőboxok és síboxok rengeteg extra csomagteret biztosítanak. Az áramvonalas kialakítás csökkenti a légellenállást és az ezzel járó menetzajt is. A szabadalmazott rögzítőrendszernek köszönhetően a boxok rögzítése rendkívül egyszerű és gyors. A gondos anyagválasztás következtében a boxok kivállóan állnak ellen az UV sugárzásnak és egyéb környezeti hatásoknak.

>> Termékekhez

THULE síléctartó és snowboard tartó

Thule síléctartó és snowboard tartóThule alumínium síléctartó és snowboard tartóThule kihúzható síléctartó és snowboard tartó

A sílécek és snowboardok szállítására egyszerű és biztonságos megoldásokat kínálnak a zárható Thule síléctartók. Felszerelésük rendkívül gyors és praktikus, valamint a csúszófelülettel érintkező gumírozás óvja a léceket és a boardokat.

>> Termékekhez

THULE kajaktartó, kenutartó és szörftartó

Thule szörftartóThule kajaktartó és kenutartó

A vizisportok szerelmeseinek komoly kihívást jelent a méretes sportfelszerelések szállítása. A Thule kajak- és szörftartók több ötletes megoldást kínálnak a kajakok, kenuk és szörfök szállítására. Az állítható tartók lehetővé teszik, hogy bármilyen hajótesthez pontosan igazodjanak, ezzel segítve a gyors és biztonságos rögzítést és szállítást.

>> Termékekhez

THULE csomagtartó kosár és csomagrögzítés

Thule csomagtartó kosár és kiegészítőkThule heveder

A tetőkosarak, csomagtámaszok és speciális csomagtartók kiszélesítik a tetőn történő szállítás horizontját, ezzel lehetővé téve olyan csomagok szállítását is, melyeket a tetőcsomgatartó keresztlécein csak nehezen lehetne rögzíteni.

>> Termékekhez

THULE hátizsák, táska

A Thule prémium hátizsák, táska termékcsaládok, a Thule Crossover hátizsákok, táskák minden igényt kielégítenek és csúcsminőséget képviselnek. Kialakításuk alkamalazkodik a sportos életmódhoz a Thule termékeitől megszokott praktikusság mellett.

>> Termékekhez

THULE bőrönd

A Thule prémium bőrönd termékcsaládja, a Thule Crossover a legjobb bőröndöket kínálja. Elegánsan és kényelmesen szeretne utazni? Akkor válassza a Thule Crossover bőröndöket.

>> Termékekhez

THULE autós táska, utazótáska, csomagrendező

A Thule első táska termékcsaládja. Főleg autós utazásokhoz, vagy a mindennapi autózás során felmerülő csomagrendezési igényekhez tervezet pármium táskák. A praktikusság és a felhasználói igények fő szempontjai szerint tervezett autós táskák között mindenki megtalálhatja a saját számításait.

>> Termékekhez

THULE mobileszköz tok és laptop táska

A modern élet nélkülözhetetlen kellékei, a mobil készélükék védelmét biztosító trendi és tartós Thule tokok, laptop táskák a megszokott Thule minőségben, praktikusan.

>> Termékekhez

THULE fényképező tok, fotós táska

A profi és hobbista fotósok számára is egyaránt kiemelkedően fontos a becses fényképezőgépek és objektíveik védelme. A Thule Perspektiv fotós táskák garantálják ezt a védelmet, de tovább is mennek, hiszen kényelmesek, praktikusak és hódítanak.

>> Termékekhez

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás