system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

CARGOBAR kamion és teherautó rakományrögzítők

Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítés

Kamion és teherautó felszerelés, tartozék

SCC USA Az új Cargobar kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez. Az amerikai SCC termékeit a kiváló minőség mellett az újszerű és praktikus ötletek jellemzik. A vállalat 40 éves működése alatt folyamatosan fejlesztette a már létező megoldásokat, valamint innovatív gondolkodásukkal bővítették a szállítmányozás során használatos segédeszközök körét.

A rakomány szállítása és rögzítése nehéz feladat elé állítja a fuvarozókat és szállítmányozókat. Szállításkor egyaránt fontos szempont az áruk és a dolgozók épsége. A Cargobar termékek nemcsak a rakományt óvják a szállításkor és rakodáskor bekövetkező sérülésektől, hanem segítenek megelőzni az ekkor gyakran bekövetkező személyi sérüléseket is.

Rakományrögzítő rudak - Rakományrögzítés

Rakományrögzítő, rögzítő rúd

Cargobar rakományrögzítő rudak használata a legjobb megoldás minden rakodótérben a szállítmányok, csomagok rögzítésére, továbbá szűkös tároló helyiségek, raktárak, műhelyek rendezésére. A rakodótér ilyen módon történő felosztása elejét veszi a raklapos áruk elcsúszásából vagy felborulásából származó kellemetlenségeknek.


Rakományrögzítő hevederek (spanifer) - Rakományrögzítés

Rakományrögzítő heveder, spanifer

A Cargobar a spanifer hevederek legkülönbözőbb fajtáit és azok eddig még nem látott kiegészítőit vonultatja fel választékában. A fogófejes hevedervégződések és az élvédők például a piac szenzációs újdonságai. Az élvédők használatával a hevederek anyagának elhasználódásából származó balesetek megelőzése mellett jelentős megtakarítások érhetők el új hevederek vásárlásának minimalizálásával.

Lánc rögzítők (munkagép rögzítők) - Szállítmányrögzítés

Lánc rögzítő, feszítő - Szállítmányrögzítés

A munkagépek és nehéz szállítmányok rögzítésekor a Cargobar szállítmányrögzítő eszközei garantált biztonságot és könnyű felhasználást kínálnak. A nehéz gépek és áruk lánccal történő rögzítésekor gyakoriak a láncfeszítők visszarúgásakor keletkezett sérülések. A Cargobar láncfeszítők újszerű megoldásainak köszönhetően ezen balesetek elkerülhetőek és a rögzítés gyorsabban és egyszerűbben végezhető el.

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás