system9_sema_hu

Autósok, mobiltelefon használók figyelem! Cégünk akciót hirdet egyes készleten lévő autós aktív telefontartó rendszerekre. A pontos mobiltelefon típus listáért kérjük kattintson a részletekért.

Bluetooth autós kihangosító multiponttal, hangvezérléssel

a garancia 2 év

Számos gyártó vállal hosszú garanciaidőt termékeire, hiszen ők a legjobbak. A Bury Technologies is közéjük tartozik, az ISO 2001 szabvány szerint szigorúan működtetett minőségirányítási rendszer és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia szavatol megbízhatóságot, időtállóságot, valamint erős termékinnovációt.

ICEMAN autós hóláncok

Iceman személyautó, teherautó, kamion, autóbusz hólánc

Új, sodrony-bowden hólánc

SCC USA Az ICEMAN hóláncok az amerikai SCC-Security Chain Company hosszú évek során fejlesztett technológiájának köszönhetően az Ön gépjárművén - legyen az alacsony építésű személyautó vagy több tengelyes kamion - kiváló minőséget és egyszerű felhasználást biztosítanak. A zord, téli útviszonyok ellenére az ICEMAN hólánc használata mellett Ön teljes biztonságban tudhatja járművét!

Az amerikai SCC termékeit a kiváló minőség mellett az újszerű és praktikus ötletek jellemzik. A vállalat 40 éves működése alatt folyamatosan fejlesztette a már létező megoldásokat, valamint innovatív gondolkodásukkal bővítették a termékkínálatukat a rakományrögzítés területe felé is. 1978-ban az SCC új generációs kábeles hóláncok gyártásába kezdett, amelyekkel megszerezte a piacvezető helyét az Egyesült Államokban.

Iceman Z6 személyautó hóláncok

Iceman Z6 személyautó hóláncIceman Z6 hóláncIceman Z6 használata

Az Iceman Z6™ hólánc sorozat 6mm-es belső bowden vastagsága miatt a gumiabroncs szélességét csak jelentéktelen mértékben, mindössze 6mm-rel növeli, ezért még az olyan modern gépjárművek esetén is használható, ahol a kerékjárati ív csak igen kevés helyet biztosít. Az Iceman Z6™ hólánc elérhető személy-, Pick-Up és egyterű (SUV) gépkocsikhoz.


Iceman Z8 terepjáró, jeep, egyterű személyautó hóláncok

Iceman Z8 terepjáró, jeep hóláncIceman Z8 terepjáró, jeep hólánc 2

Az Iceman Z8™ hólánc sorozat 8mm-es belső bowden vastagsága miatt a gumiabroncs szélességét csak jelentéktelen mértékben, mindössze 8mm-rel növeli, ezért még az olyan modern gépjárművek esetén is használható, ahol a kerékjárati ív csak igen kevés helyet biztosít. Az Iceman Z8™ hólánc személy, Pick-Up és egyterű (SUV) gépkocsikhoz érhető el és abban az esetben érdemes választani, ha a gépjármű önsúlya meghaladja a 2 tonnát vagy ha nagyon erős a motor.

Icebear Z és Icebear Z Pro autóbusz, teherautó hóláncok

Icebear Z teherautó, busz hóláncIcebear Z teherautó, busz hólánc 2

Az Icebear Z™ és Icebear Z Pro™ hólánc elérhető tehergépkocsikhoz és autóbuszokhoz. Keskeny vastagságú elemei lehetővé teszik, hogy még a kevés helyet hagyó kerékjáratoknál is használható legyen, mint például az autóbusz kerékjáratoknál. Az Icebear Z™ és Icebear Z Pro™ hólánc szerkezete javítható, könnyedén cserélhetőek a láncsorok.

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag szerződött partnereinknek. (Ha Ön nem szerződött partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás